Skip to content

L’escola FEDAC de Salt guanya el concurs de contes creatius

El conte L’aventura d’en Jaumet, creat pels alumnes de la classe de 3r de l’escola FEDAC de Salt, ha guanyat el Primer Concurs de Contes Creatius, organitzat per la Fundació per a la Creativació dins el marc del l’itinerari “Educant la creativitat, desenvolupa el teu talent”.

El conte guanyador utilitza diversos recursos, com la dramatització -els mateixos alumnes representen l’argument del conte en forma d’obra de teatre- o la introducció de músiques.  El jurat valorava la riquesa del guió pel que fa als personatges emprats i les escenes descrites, l’originalitat en el format de presentació i la creativitat en el desenllaç de la història.

Com a premi, la classe guanyadora podrà escollir entre tres opcions: una visita al Museu de Paleontologia de Sabadell, una visita al Caixa Fòrum o una visita al Zoo de Barcelona.

Els tres finalistes a poca distància pel que fa a la puntuació obtinguda. En segon lloc ha quedat classificat el conte Riu avall, de la classe de 4t de l’Escola Verd, de Girona, i en tercera posició, el conte titulat L’aventura dels elefants viatgers, creat pels alumnes de 3r de l’Escola Verd.

Article original a la web de la Fundació per a la Creativació

 

No comments yet

Leave a Reply

You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS